Werkwijze

Onze werkwijze:

 

Nadat er telefonisch een afspraak is gemaakt komt één van ons bij u thuis voor een intakegesprek. Daarbij worden onder meer de karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond besproken en in welke groep uw hond het beste past. Ook kunt u dan eventuele wensen kenbaar maken. Daarnaast nemen wij de algemene voorwaarden door en bespreken we de aansprakelijkheid.

 

Mocht u ons uw huissleutel geven dan maken we en sleutelcontract met uw op.

 

Op de afgesproken dag en tijd wordt uw hond bij u thuis opgehaald in een bedrijfsauto, die is ingericht voor hondenvervoer.
Samen met andere honden rijden we  naar wandelgebieden in Groningen.

 

Er worden 2 rondes per dag gelopen:
’s ochtends van ongeveer 10.00 tot 11.00 uur
en ’s middags van ongeveer 13.30 tot 14.30 uur.

 

De tijd dat uw hond van huis is ligt tussen twee en drie uur. Dit is afhankelijk van uw adres, het aantal honden op de ronde, en de ligging van de uitlaatplek.

 

De honden worden i.v.m. veiligheid in honden benches vervoerd.

DSC03635

 

 

Er wordt ongeveer een uur met uw hond gelopen. Wij lopen alleen op plaatsen waar het toegestaan is de honden los te laten lopen en waar ze ook daadwerkelijk de ruimte hebben om te rennen, te spelen en te zwemmen. De oudere honden zullen wat meer snuffelen, ook dat is geen probleem als ze nog maar een uurtje kunnen meelopen.

 

Onze bus is speciaal ingericht voor het veilig vervoeren van de honden. De bus is voorzien van benches.

Aangezien onze zomers steeds warmer worden heeft onze bus ook een apart airco systeem achterin de bus, zodat het ook in de zomer verantwoord is om te rijden.

 

 

Bij de eerste wandelingen blijft uw hond aan een lange lijn. Zo leren wij het gedrag van u hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Ook raakt hij/zij vertrouwd met de andere honden binnen de groep. Pas wanneer wij vinden dat de hond voldoende vertrouwd is geraakt en zich op zijn gemak voelt kan hij/zij los meelopen.

Na afloop van de wandeling maken wij uw hond handdoek droog. Daarna worden ze moe en voldaan weer thuisgebracht. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw hond. Ook maken wij regelmatig foto’s van de wandelingen.

 

De foto’s kunt u in ons fotoalbum bekijken.

 

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Volg ons op Facebook

Recente reacties