Werkwijze

Mijn Werkwijze:

 

Nadat er telefonisch een afspraak is gemaakt kom ik  bij u thuis voor een intakegesprek. Daarbij worden onder meer de karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond besproken. Ook kunt u dan eventuele wensen kenbaar maken. Daarnaast nemen we samen de algemene voorwaarden door en bespreken we de aansprakelijkheid.

 

Mocht u uw huissleutel geven, dan maken we samen een sleutelcontract op.

 

Op de afgesproken dag  wordt uw hond bij u thuis opgehaald in een bedrijfsbus, die is ingericht voor hondenvervoer. Dat wil zeggen, dat de  bedrijfsbus achterin volledig  is voorzien van benches. Aangezien onze zomers steeds warmer worden heeft onze bus ook een apart airco systeem achterin de bus, zodat het ook in de zomer verantwoord is om te rijden.

Als alle honden zijn verzameld, rijd ik naar Midwolde, waar ik een volledig omheind weiland (1,1 ha) in bezit heb. Hier worden de honden de bus uitgelaten en gaan we minimaal een uur aan de wandel, lekker spelen, snuffelen, graven en rennen. Volop in beweging dus.!

De wandeling zal rond het middag uur plaatsvinden!

Na het speeluur ga ik de boel weer inpakken en rijd ik de hondjes weer naar huis. 

De honden worden i.v.m. veiligheid in honden benches vervoerd.

DSC03635

 

 

 

 

Na afloop van de wandeling maak ik uw hond handdoek droog. Daarna worden ze moe en voldaan weer thuisgebracht. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw hond. Ook maak ik regelmatig foto’s en filmpjes van de wandelingen, die zijn terug te vinden op mijn facebookpagina de Natte Snuit

 

De foto’s kunt u in ons fotoalbum bekijken.

 

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen, neem dan gerust contact met mij op via telefoon, mail of het contactformulier.

Volg ons op Facebook

Recente reacties